Fotografii targ nunta Art Marriage 2012
Articole locale

Fotografii targ nunta Art Marriage 2012

de

Duminica, 19 februarie 2012 a fost ultima zi a targului de nunta "Art Marriage", desfasurat in incinta cinematografului Luceafarul de la Cap Pod Decebal. 

A patra editie a targului de nunta a fost una de succes, viitorii miri profitand de cele mai bune oferte prezentate pe perioada targului.

Au fost prezenti la targ furnizori atat locali cat si din alte judete din tara, fiecare furnizor prezentandu-si serviciile in cel mai elegant mod posibil. Saloanele de rochii de mireasa nu au lipsit nici de la aceasta editie a targului de nunta, viitoarele mirese au avut ocazia sa admire noile colectii ale anului 2012. 

Rochii de mireasa targ de nunta Satu Mare 2012

Vizitatorii targului au mai putut admira modele deosebite de torturi de nunta, pentru toate gusturile, albume foto deosebite prezentate de fotografii satmareni, decoratiuni inedite pentru mesele si scaunele nuntasilor si desigur aranjamente florale realizate cu multa rabdare si maiestrie.

Pentru a va face o idee mai clara despre cum s-a desfasurat targul de nunta "Art Marriage", va lasam in compania fotografiilor din galerie, realizate de talentatii fotografi satmareni Dan Bale si Eduard Zichor.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: