Machiajul de mireasa stil Pin-up Retro
Frumusete si dieta

Machiajul de mireasa stil Pin-up Retro

de

O fata sau un model pin-up reprezinta o persoana care doreste sa fie admirata si fotografiata in spiritul culturii pop, cu scopul de a exprima o atitudine sau un curent cultural. Doamnele pin-up reflecta o atitudine feminina, sexy si exprima deseori siguranta de sine si un caracter puternic. Le putem descoperi deseori in ipostaze ale actoriei, dansului sau a modelingului.

Mireasa stil pin-up machiaj Adina Zotinca Sibiu

Expresia “pin-up” a fost prima data utilizata in Anglia, in anul 1941, desi curentul exista deja prin anii 1890. Combinatia “Pin-up girl“, se refera de obicei la fotografii, tablouri sau picturi, infatisand o femeie sexy, puternica avand deseori si o incarcatura sexuala.
 
Machiaj de mireasa pin-up Adina Zotinca Sibiu
 
Deseori, pin-up-urile sunt regasite in reviste sau alte publicatii, carti postale sau postere. De asemenea, calendarele reprezinta un alt mijloc pentru dezvaluirea acestui curent grafic. Pin-up-urile afiseaza o femeia atractiva din punct de vedere sexual, frumoasa, cu zambet larg, deseori purtand o vestimentatie incitanta, poate chiar nud sau seminud. 
 
Sedinta foto mireasa stil pin-up Adina Zotinca Sibiu
 
Stilul de machiaj Pin-up este un stil extrem de popular, punand accent atat pe ochi dar si pe buze. Bettie Page, in anii 1950, a facut celebru termenul de “pin-up”. Aceasta secretara transformata in model, a devenit mai apoi un simbol de frumusete al Americii, inspirand inca multe vedete ca de exemplu Dita von Teese, Christina Aguilera sau Gwen Stefani.
 
Mireasa in stilul pin-up Adina Zotinca Sibiu
 
Pentru a obtine un look pin-up avem nevoie de tus negru pentru ochi, rimel si ruj sau gloss.
In prealabil se pregateste tenul folosind un primer, eventual pe baza de silicon (preferatul meu), apoi se camufleaza zonele cu probleme, dupa care se aplica fondul de ten, in functie de tipul tenului. Punctul forte al acesti tip de machiaj este eyelinerul, apoi rujul rosu pe buze, care era nelipsit pentru acea perioada.
Exista mai multe variante in care se poate trasa tusul, in functie de cat de dramatic se doreste rezultatul final si desigur tinand cont de forma ochiului.
 
Machiaj stil pin-up Sibiu Adina Zotinca
 
Impreuna cu un ruj rosu gen Marilyn Monroe, vom obtine un look classic ce poate fi purtat la diverse evenimente iar cu un gloss nude, machiajul poate fi cu usurinta purtat pe timp de zi. Miresele prefera acest gen de machiaj, purtandu-l se vor simti deosebite, elegante si in centrul atentiei.
Ce parere aveti despre stilul pin-up? Indrazniti?
 
Superbele fotografii au fost realizate de David Postatny Sibiu.
 
Opinii (0)

Adauga opinia ta: